Tervetuloa asiakkaaksi!

Suvin Isännöinti Oy:n toiminnan alusta alkaen ajatuksena on ollut palvella erityisesti pieniä taloyhtiöitä, ja ne ovatkin löytäneet ahkeran ja säntillisen isännöintitoimistomme. Jyväskylän seudulla isommat toimistot ovat luopumassa pienemmistä taloyhtiöistä ja haalivat vain isompia kokonaisuuksia isännöintiinsä. Suvin Isännöinti hoitaa kaikenkokoisten taloyhtiöiden isännöinnin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asunto-osakeyhtiölaki muuttui 2010, ja muutti tilintarkastuksen monimutkaiseksi ja kalliiksi. Muutoksen seurauksena monet omatoimiset isännöitsijät eivät uskaltaneet enää jatkaa työtään. Isot yritykset eivät ole olleet kiinnostuneita 4-10 huoneiston taloyhtiöistä, joten selvä kysyntä muodostui Suvin Isännöinnin kaltaiselle yrittäjävetoiselle toimistolle, joka ei karta pieniäkään taloyhtiöitä. Myös yrittäjän näkökulmasta on mukavaa oppia tuntemaan asiakastalojen asukkaat.

Uusia taloyhtiöitä on koko ajan tulossa, mutta vielä ehdit mukaan iloiseen joukkoomme! Ota yhteyttä oheiselle lomakkeella, tai soita 045 867 6995. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen suvi@suvinisannointi.fi.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Olen parhaiten tavoitettavissa päivisin klo

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti
 puhelimitse sähköpostitse

Lisätietoja (esim. mitä asia koskee)

captcha

Kirjoita merkit laatikkoon lähettääksesi lomakkeen