Tervetuloa asiakkaakseni!

Suvin Isännöinnillä on vahva kokemus varsinkin pienten taloyhtiöiden asioiden hoidossa. Alusta asti on ollut ajatuksena palvella pieniä taloyhtiöitä, ja ne ovatkin hyvin löytäneet ahkeran, säntillisen ja tavoitettavan isännöitsijätoimistomme. Jyväskylän seudulla isommat taloyhtiöt haalivat vain isompia kokonaisuuksia isännöintiin ja pienemmille yhtiöille ei ole ottajia. Suvin Isännöinti hoitaa kaikenkokoisten taloyhtiöiden isännöinnin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Mottomme: isännöinti ei ole toimistossa istumista vaan asiakkaiden tarpeisiin vastaamista, lakisääteisten asioiden hoitamista, asunto-osakeyhtiölain ja muidenkin lakien tuntemusta ja ennen kaikkea; asiakkaiden henkilökohtaista tuntemista.

Tällä hetkellä kiintiöni hoitaa asiat kunnolla, on melkein täynnä, koska vaihtuvuus on todella pientä ja se on selvä merkki asiakastyytyväisyydestä. Voin joutua myymään ei-oota, mutta kannnnattaa kysyä.