Uusi palvelu Suvin Isännöinniltä!
4.10.2017

Toiminnantarkastajista on pula tällä seudulla. Voin tehdä myös toiminnantarkastusta pienimuotoisesti. Kysy tarjousta!

Tervetuloa asiakkaakseni!
4.8.2016

Suvin Isännöinnillä on vahva kokemus varsinkin pienten taloyhtiöiden asioiden hoidossa. Alusta asti on ollut ajatuksena palvella pieniä taloyhtiöitä, ja ne ovatkin hyvin löytäneet ahkeran, säntillisen ja tavoitettavan isännöitsijätoimistomme. Jyväskylän seudulla isommat taloyhtiöt haalivat vain isompia kokonaisuuksia isännöintiin ja pienemmille yhtiöille ei ole ottajia. Suvin Isännöinti hoitaa kaikenkokoisten taloyhtiöiden isännöinnin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Mottomme: isännöinti ei ole toimistossa istumista vaan asiakkaiden tarpeisiin vastaamista, lakisääteisten asioiden hoitamista, asunto-osakeyhtiölain ja muidenkin lakien tuntemusta ja ennen kaikkea; asiakkaiden henkilökohtaista tuntemista.

Tällä hetkellä kiintiöni hoitaa asiat kunnolla, on melkein täynnä, koska vaihtuvuus on todella pientä ja se on selvä merkki asiakastyytyväisyydestä. Voin joutua myymään ei-oota, mutta kannnnattaa kysyä.

Tervetuloa asiakkaaksi!
21.9.2012

Suvin Isännöinti Oy:n toiminnan alusta alkaen ajatuksena on ollut palvella erityisesti pieniä taloyhtiöitä, ja ne ovatkin löytäneet ahkeran ja säntillisen isännöintitoimistomme. Jyväskylän seudulla isommat toimistot ovat luopumassa pienemmistä taloyhtiöistä ja haalivat vain isompia kokonaisuuksia isännöintiinsä. Suvin Isännöinti hoitaa kaikenkokoisten taloyhtiöiden isännöinnin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asunto-osakeyhtiölaki muuttui 2010, ja muutti tilintarkastuksen monimutkaiseksi ja kalliiksi. Muutoksen seurauksena monet omatoimiset isännöitsijät eivät uskaltaneet enää jatkaa työtään. Isot yritykset eivät ole olleet kiinnostuneita 4-10 huoneiston taloyhtiöistä, joten selvä kysyntä muodostui Suvin Isännöinnin kaltaiselle yrittäjävetoiselle toimistolle, joka ei karta pieniäkään taloyhtiöitä. Myös yrittäjän näkökulmasta on mukavaa oppia tuntemaan asiakastalojen asukkaat.

Uusia taloyhtiöitä on koko ajan tulossa, mutta vielä ehdit mukaan iloiseen joukkoomme! Ota yhteyttä oheiselle lomakkeella, tai soita 045 867 6995. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen suvi@suvinisannointi.fi.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Olen parhaiten tavoitettavissa päivisin klo

Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti
 puhelimitse sähköpostitse

Lisätietoja (esim. mitä asia koskee)

captcha

Kirjoita merkit laatikkoon lähettääksesi lomakkeen

Täytä lomakkeet netissä!
30.3.2012

Tärkeimmät lomakkeet voit nyt täyttää suoraan verkkolomakkeina, tai tallentaa koneellesi tulostettavaksi nettisivuiltamme. Tervetuloa asioimaan virtuaalisesti Lomakkeet-sivulle!